Jumaat, 11 Mei 2012

Hatimu Milikku



Hai semua.. buat yg menanti karya pertama saya.. taraaa... inilah dia cover HM.. anda semua boleh order pada Kaki Novel mulai hari Isnin ni.. Kaki Novel

Terima kasih kerana menyokong saya selama ini.. saya sayang anda semua.. 



14 ulasan:

  1. dah kuar ke..alamak tak sabarnya tp kat kaki novel masih belum ada cover ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari Isnin ni dh boleh order..

      Padam
  2. Ha...dah kuar...? Yesss...!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ah kak aziela.. Isnin ni dh blh order kat KN.. :)

      Padam
  3. Tak sabar nak peluk...hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. takut lak sy kak lina.. tebal tau.. 1088 pages.. hope tdk mengecewakan akak.. :)

      Padam
  4. Balasan
    1. wild cherry.. kejap ya akak mskkan..

      Padam
  5. Kalau saya order boleh ke hantar ke Perth??? Anyway congrats to u n hopefully nanti saya balik bercuti lagi ke singapore bolehlah cari buku ni. Fr Aida "Perth"

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aida, klu awak order dr sy.. sy blh poskan ke Perth.. ttg postage, nti sy bgtau awak.. nti awak PM sy kat FB sy, blh x??

      Aida, thanks 4 ur support.. ^_^

      Padam
  6. Thanks for ur reply, I rasa the price of the postage tak berbaloi .. but anyway bila I balik cuti in June/July I will try to find n buy senaskah of ur novel ... insyaallah, I will update with u abt my opinion on ur 1st baby after I finish reading it ok ..Fr Aida "Perth"

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. ok2.. sy tggu komen dr awak.. hope HM tdk mengecewakan awak aida.. nti pm sy ya.. ^_^

      Padam