Rabu, 14 November 2012

Gurauan Berkasih - Versi Cetak


Syukur alhamdulillah.. akhirnya karya kedua saya keluar.  Mulai Isnin hadapan (19/11) dah boleh order melalui  Kaki Novel

Pada yang menyokong saya selama ini, terima kasih saya ucapkan atas sokongan anda.  Tanpa anda semua, siapalah saya sekarang ini.

Pada yang mengkritik, terima kasih juga kerana mengkritik. Kritikan anda semua itu pembakar semangat buat saya untuk terus berkarya.

Khas untuk anda semua, cover ‘Gurauan Berkasih’.

Oh ya, sesiapa yang nak order melalui saya.. boleh la dibuat di group FB saya atau email saya di teratai_layu2201@yahoo.com

Terima kasih semua.








20 ulasan:

  1. Tahniah...tahniah..! Yess...pasti akak akan grab nanti. Takkan miss punya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kak Aziela.. terima kasih jg kerana menyokong karya2 sy selama ini.. syg akak selama2nya.. :)

      Padam
  2. Congrat sis!! For sure i"ill get it..

    BalasPadam
  3. Akhirnya setelah penat menunggu..tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih jo.. syukur alhamdulillah, akhirnya GB keluar.. :)

      Padam
  4. tahniah dek,tambah lh lg koleksi novel u wat simpanan akak dek...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Kak Norihan.. sgt2 hargainya.. :)

      Padam
  5. Salam kak. Suara cinta akan dibukukan juga ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm.. Tak sure lg.. klu nk dibukukan.. maybe lps AJID.. :)

      Padam
  6. Salam. Kak kalau sy kata tak payah dibukukan mcm mane? Akak mrh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm.. x ada la marah.. blh bg alasan n sbb kenapa akak x perlu bukukan?? blh akak pertimbangkan..

      Padam
  7. Tahniah kak x sabar nak tunggu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih dik.. syukur alhamdulillah.. akhirnya keluar.. :)

      Padam
  8. Pd pendapat sayalah, tak semua mampu membeli novel mcm kita kita nie yalah mslah utamanya mesti duit. Tambahan pula harga sebuah novel sekarang nie semakin mahal. Bagi seorang pelajar duit amat penting. Jd mereka tak boleh menggunakan duit yang ada dgn sewenangnya dan perlu berfikir banyak kali jika ingin membeli sebuah novel. Saya ada kawan yang minat membaca novel tp disebabkan msalah duit dia hanya mampu meminjam dari orang lain. Itu pendpt sylh. Tpi kalau akak bukukan pun tak apa jugak sebab ini rezeki untuk akak dari ALLAH. Saya tak boleh marah. Dan satu lgi kak kalau boleh part2 yg seakan menuju kelucahan itu sy harap akak takyah tulis sebab bila orang membaca dan menaikkan nafsu syawat jd automatiknya akak akan mndapt dosa. Apa kata akak masukkan hadis2 dan sunnah2 RASULULLAH SAW dlm rumahtangga dan pencintaan. Itu juga boleh menjd penarik sesebuah novel. Itu pendpt sy shj. Akak jgn marah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih utk komennya..

      Akak phm apa yg adik cuba sampaikan.. sbb akak pun dlu belajar dan bab duit tu akak mmg berjimat time belajar dlu..

      Utk pengetahuan adik.. karya ketiga akak 'Aku Juga Ingin Dicintai', akak habiskan di group FB. so, andai kata ada rezeki AJID dibukukan.. hak pembaca utk membelinya sbg koleksi ataupun tdk.

      Ttg part2 tu.. Insya-Allah, akak akn cuba elakkan..

      Terima kasih sekali lg utk komen dan pandangan adik.. satu peringatan buat diri akak jg..

      Padam
  9. Thank akak sbb ska mmblas komen sy.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama adik.. hope penjelasan akak itu diterima and Insya-Allah, akak akn pkrkan pandangan adik itu.. terima kasih sekali lg.

      Padam
  10. Semua orang ada hak untuk menyuarakan pendpt msing2 akak. Nama sy fatin kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. okey Fatin.. terima kasih sekali lg.

      Padam