Isnin, 10 Jun 2013

Pre-Order Novel Dulu Benci Sekarang Suka a.k.a. Aku Juga Ingin Dicintai



Assalamualaikum,


Pre-order untuk novel Dulu Benci Sekarang Suka a.k.a Aku Juga Ingin Dicintai sudah dibuka. Ada diskaun 20% dari harga asal.





So, pada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan novel DBSS, boleh la ke page karangkraf mall


Pada yang berminat untuk beli direct dari saya, boleh inbox saya di facebook atau page atau emelkan pada teratai_layu2201@yahoo.com.



Terima kasih.


10 ulasan:

  1. Dah lama tunggu di cetakkan..lega..so mcm ner moo proceed ekk??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Didie klik kat link yg ros bg tu.. then, leh order kat situ.. ada diskaun 20% utk pre-order.. :)

      Padam
  2. kak nak order dgn akk... hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lieyna.. t bila akak buka order.. akak tag nama.. :)

      Padam
  3. nak oder juga ngan Eliza AB

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok, t inbox kat fb sy blh? sy nk mskkan dlm list.

      Padam
  4. Mane smbgn SUARA CINTA sis?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suara Cinta? Sorry dik, akak dh stop n3.. akak n3 teaser SC kat group.. manuskrip SC dh hantar pd penerbit utk dinilai.. :)

      Padam
  5. Ku berharp kou bisa mengrti ke ada an ku.

    BalasPadam