Rabu, 4 Januari 2012

HM bakal diterbitkan

Hai semua...

Syukur alhamdulillah dengan izin-NYA, HM bakal diterbitkan.. baru td dpt call dr En. Rizal KN..
Insya-ALLAH dia akan cuba usaha percepatkan terbit HM..

Terima kasih di atas sokongan dan doa dari kalian semua.. kpd pengikut setia HM, jgn jemu menanti HM sehingga HM diterbitkan...

Segala komen dr anda semua amat berguna buat sy dan sy amat hargainya.. sebagai pembakar semangat utk sy terus berkarya..

Semoga HM bakal berada di tangan anda semua.. doakan y terbaik buat sy dan HM..

Oh ya, sy terpaksa delete dr bab 31-40 dlm blog ni....maafkan sy pd y tak sempat membacanya... kpd y sdh membaca HM sehingga ke bab 40, terima kasih sy ucapkan.. semoga anda berpuas hati dgn HM..

Buat group HM di FB.. thanks a lot atas sokongan anda semua..

Hatimu Milikku dr Tg Hariz Iskandar dan Aisya Lyana Sofea

Nantikan 2nd novel dr sy...  :D




16 ulasan:

  1. betul ke kak? tak sabarnya nak tunggu. berapa tebal manuskrip akak tu?

    BalasPadam
  2. yup!! syukur alhamdulillah.. klu ikutkan font y diorg nak, dlm 700 lbh m/s.. tp, x tau ar lps diorg edit.. thanks coz setia bersama HM.. sabar menanti sehingga HM dibukukan.. :)

    BalasPadam
  3. Congrats to u for the happy news .... jgn lupa inform bila buku ni akan di pasaran so that bila i balik kampung di bulan ramadhan boleh lah i ke seberang tambak to look out for the book .... i ada banyak novel keluaran baru yng nak beli ni di mph such as jodoh kau n aku, jodoh itu milikkita, kerana sebuah janji n others (eee bnyak lagilah ... i hope ur novel will be out be then ya .. waiting for ur new novel in ur blog ok ..fr Aida "Perth"

    BalasPadam
  4. thanks a lot Aida coz menyokong sy selama ini.. Insya-ALLAH bl HM dh dikeluarkan, akn sy inform dlm blog ni.. hope impian Aida utk memiliki HM versi cetak akn termakbul.. new novel dlm proses mengarang.. bl dh siap, sy akn n3 dlm blog ni.. thanks again Aida.. :)

    BalasPadam
  5. ala sempat bc smpai bab 10 je.akak sy suruh bc.dia kata akak ni kawan dia.hehehe

    BalasPadam
  6. 2lah maisarah.. lmbt sgt.. smlm baru akak delete lps terima call dr En.Rizal KN tue.. xpe, tunggu versi cetak then blh bc sepuas2nya..

    oh ya, siapa kakak maisarah tu??

    thanks coz sudi membaca HM.. ;)

    BalasPadam
  7. it's good news! congrats to eliza! so, need to wait for the novel..cepat2 ya..penantian memang satu penyeksaan..

    BalasPadam
  8. thanks Hasnah.. syukur alhamdulillah.. mmg penantian itu satu penyeksaan.. dan akhirnya penantian itu berbayar dgn berita ini.. ntikan HM versi cetak... :)

    BalasPadam
  9. wow congrats ya eliza! so bila novel baru plk nak kuar kat sini?

    BalasPadam
  10. thanks Yong atas ucapan itu dan thanks jg coz membaca HM.. novel terbaru, Insya-ALLAH akan di n3 tdk lama lg.. msh dlm proses mengarangnya.. doakan y terbaik buat sy dan HM.. :)

    BalasPadam
  11. congrats akak! :) waiting patiently for the novel and new story, hihi :D

    BalasPadam
  12. thanks Ika atas ucapan dan sokongan adik itu.. really appreciate.. thanks jg coz msh setia bersama HM.. semoga penantian adik akan berakhir tdk lama lg.. :)

    BalasPadam
  13. tak sabar nak peluk nvl HM :D

    BalasPadam
  14. thanks my dear Fatnin.. 2nd novel dlm proses.. apa2 nti akak bgtau adik.. :D

    BalasPadam
  15. HM sentiase akan ditunggu... tak sabar nak pluk HM.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-ALLAH.. menanti penuh kesabaran.. ;)

      Padam